Huawei представила смартфон Enjoy 60X з батарей на 7000 мА-год – її вистачить на 2 дні активної роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила бюджетний смартфон Enjoy 60X, ключовою особливістю якого є досить ємна батарея на 7000 мА-год, що має забезпечити тривалий час автономної роботи.

Новинка отримала великий 6,95-дюймовий IPS-дисплей з частотою оновлення 90 Гц і підтримкою роздільної здатності 1080 × 2376 пікселів. В основі пристрою застосовується Snapdragon 680 – восьмиядерний чипсет середнього рівня, що виготовляється за 6-нанометровим техпроцесом. Він має чотири ядра з частотою на 2400 МГц і чотири ядра на 1900 МГц. Смартфон має на борту 8 Гбайт оперативної пам’яті та пропонує до 512 Гбайт постійної пам’яті.

Основний блок камер Huawei Enjoy 60X складається з 50-мегапіксельного основного датчика і 2-мегапіксельного сенсора для розрахунку глибини сцени. На фронтальному боці пристрою розташована “чубчик”, в якій знаходиться 8-мегапіксельна селфі-камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як уже говорилося вище, Huawei Enjoy 60X оснащений батареєю ємністю 7000 мА-год, одного заряду якої вистачить як мінімум на два дні активного використання. Щоправда, виробник включив у комплект поставки відносно слабенький за теперішніх часів зарядний пристрій потужністю 22,5 Вт. Версія смартфона з 512 Гбайт постійної пам’яті підтримує реверсивну зарядку. В якості операційної системи Huawei Enjoy 60X використовує HarmonyOS 3.0.

Смартфон буде пропонуватися в п’яти варіантах корпусу: помаранчевому, чорному, білому, зеленому і ще одному чорному, але повністю пластиковому. Виробник не озвучив ціну Enjoy 60X, а також не повідомив дату початку його продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.