Представлено realme Narzo N55 з вирізом у стилі iPhone 15 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Китайська компанія realme анонсувала нового представника серії смартфонів Narzo. Новинка, що отримала назву Realme Narzo N55, може похвалитися так званою Mini Capsule або крихітним вирізом у дисплеї під камеру, який органічно вбудований у програмний інтерфейс смартфона, подібно до Dynamic Island на нових iPhone.

Реклама

Базується realme Narzo N55 на чипсеті MediaTek Helio G88, компанію якому складають 6 Гбайт оперативної пам’яті. Для зберігання даних передбачено вбудований накопичувач на 128 Гбайт, а якщо цього здасться замало, то у смартфона також є слот для карти пам’яті формату microSD об’ємом до 1 Тбайт. Працює апарат під управлінням мобільної операційної системи Android 13 зі встановленою поверх оболонкою Realme UI 4.0.

Дисплей нового смартфона realme являє собою 6,72-дюймову IPS LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц і отвором під 8-мегапіксельну селфі-камеру. На задній панелі встановлена 64-мегапіксельна основна камера в поєднанні з 2-мегапіксельним монохромним датчиком глибини для розмиття фону на портретних знімках.

Живиться Realme Narzo N55 від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою 33-ватної зарядки. Завдяки адаптеру живлення SuperVOOC потужністю 33 Вт, який входить до комплекту постачання, процес заряджання смартфона від 0 до 50% займає всього 29 хвилин. Заряджається апарат через порт USB Type-C. Серед інших особливостей новинки – сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення збоку, і динаміки UltraBoom.

Старт продажів Realme Narzo N55 заплановано на 13 квітня. Смартфон буде доступний у двох конфігураціях – з 4 Гбайт оперативної і 64 Гбайт вбудованої пам’яті за 10 999 рупій, або близько 135 доларів США за курсом, і з 6/128 Гбайт пам’яті за 12 999 рупій, або близько 160 доларів. Чи з’явиться цей апарат за межами Індії і коли це станеться, поки невідомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ