Xiaomi в HyperOS додає механізм турботи про акумулятор

Час читання: < 1 хв.
Xiaomi в HyperOS додає механізм турботи про акумулятор

Портал Xiaomi4mi повідомляє, що Xiaomi в оновленні HyperOS впроваджує нові налаштування для керування роботою акумулятора вашого смартфона. Це має продовжити термін служби, збільшити час автономної роботи, а також підвищити безпеку поводження з пристроєм.

Реклама

Для цього використовуються механізми інтелектуальної зарядки. А у складанні прошивки з індексом В9.1.4-240511.1.1 з’являються опції, які можна регулювати вручну за потреби.

Побачити зміни можна в налаштуваннях смартфона у розділі «Безпека».

Користувачеві стає доступна можливість перемикання між звичайною зарядкою та швидкою.

Швидка зарядка потрібна, коли акумулятор потрібно поповнити у найкоротший термін. Але при цьому підвищується тепловиділення, вся ємність акумулятора використовується для швидкого заряджання. Але якщо швидкість не потрібна прямо зараз, то рекомендують використовувати звичайну зарядку. Знос акумулятора в перспективі виявиться меншим.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.