Повна зарядка смартфона менш ніж за 7 хвилин: протестовано 260-Вт технологію Infinix

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше компанія Infinix представила нову 260-Вт технологію зарядки All-Round FastCharge. Вона пропонує найвищу швидкість зарядки на ринку на сьогоднішній день. Портал GSMArena зміг протестувати технологію.

Ресурс отримав експериментальний зразок смартфона Zero Ultra, який підтримує 260-ватну зарядку і бездротову зарядку потужністю 110 Вт. Смартфон має акумулятор ємністю 4400 мАг і був заряджений з 1% до 100% за 6 хвилин 27 секунд. Це швидше, ніж обіцяла Infinix, яка заявляла про 8 хвилин. До 25% смартфон заряджається за одну хвилину, а до 50% – за трохи більше двох хвилин. Температура акумулятора при такій зарядці сягає 47 градусів, що не є критичним значенням.

Бездротова зарядка також показала високу швидкість: смартфон зарядився до 100% за 14 хвилин 28 секунд. Infinix же обіцяла 16 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.