Найдоступніший смартфон зі Snapdragon 8 Gen 1 з’явився в продажу на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї стартував продаж субфлагмана Realme GT Neo5. Це найдоступніше рішення на ринку з флагманським чипом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Крім продуктивної SoC, Realme GT Neo5 може похвалитися дуже незвичайним дизайном. Смартфон отримав напівпрозору задню кришку і оригінальний світловий індикатор у вигляді квадрата. А ще пристрій оснащений RGB-підсвічуванням.

Realme GT Neo5 продається в максимальній конфігурації з 16 Гб оперативної і 1 ТБ постійної пам’яті. Є й скромніші: 8/256 Гб, 12/256 Гб, 16/256 Гб, а також варіації з 512 Гб накопичувачем. Дисплей тут немаленький – діагональ 6,74 дюйма, це відмінна AMOLED-матриця з підтримкою підвищеної частоти оновлення зображення 144 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон можна купити на AliExpress вже зараз за ціною від 16 до 23 тисяч гривень залежно від комплектації та конфігурації. Зверніть увагу: під час купівлі потрібно вибрати варіант зі встановленими Google-сервісами. Відгуків на товар небагато, оскільки він тільки-тільки почав продаватися, однак у магазину хороший рейтинг – 97% позитивних відгуків і 185 тисяч підписників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.