OnePlus 10 Pro вже отримав стабільну версію Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus випустила стабільну (тобто фінальну) версію Android 13 для свого флагмана OnePlus 10 Pro. Компанія зробила це дуже швидко: прем’єра OxygenOS 13 на базі Android 13 відбулася в серпні, через тиждень з’явилася перша бета-версія, і ось зараз, лише через півтора місяця, компанія випустила стабільну OxygenOS 13 для OnePlus 10 Pro. Прошивка поки доступна тільки для учасників програми відкритого бета-тестування, але незабаром відповідне оновлення повітря отримають всі користувачі OnePlus 10 Pro.

За швидкістю випуску Android 13 для свого флагмана OnePlus обійшла і Xiaomi, і Samsung – відповідні прошивки для Xiaomi 12S і Samsung Galaxy S22 поки що представлені бета-версіями. Щоправда, OnePlus відома тим, що часто випускає проблемні прошивки, і цього разу ситуація може повторитися.

Що ж до нововведень у фінальній OxygenOS 13, то їх багато: оптимізована продуктивність, з’явився «ігровий движок» HyperBoost GPA 4.0, що дозволяє «стабілізувати частоту кадрів і збалансувати продуктивність і енергоспоживання в ключових сценаріях», оптимізовано режим Always-.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.