Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час автономної роботи.

Раніше ходили чутки, що в Galaxy S24 Ultra дебютує технологія акумулятора із листковою структурою. Це не сталося через нерозкриті причини.

Інсайдер Sawyer Galox стверджує, що Samsung відмовиться від цього нововведення і в Galaxy S25 Ultra з економії. Інший інсайдер, PandaFlash, також висловив розчарування характеристиками акумулятора нового флагмана та закликав покупців тримати очікування низькими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо слух підтвердиться, єдина надія на збільшення часу автономної роботи Galaxy S25 Ultra – це новий чіпсет. Повідомляється, що Samsung може випустити частину моделей Galaxy S25 на Exynos 2500 замість Snapdragon 8 Gen 4.

У серії Galaxy S24 цю стратегію випробували, але Galaxy S24 Ultra вийшов лише на Snapdragon 8 Gen 3.

Якщо Galaxy S25 Ultra отримає тільки Snapdragon 8 Gen 4, рішення зберегти колишню технологію акумулятора виправдано. Чіпи Qualcomm з кастомними ядрами Oryon дорожчі – кожен процесор коштує близько $200. Це серйозно вдарило б по прибутку Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.