Названо найкращі камерофони 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотоможливості сучасних смартфонів дозволяють їм робити деталізовані та якісні знімки, які в деяких випадках виходять краще, ніж у повноцінних камер. На які телефони варто звернути увагу, якщо головне – якість фотографій? На п’ятірку, представлену у цьому матеріалі, адже це найкращі камерофони 2022 року.

№5 – Vivo X70 Pro +

Ціна: біля 40 000 грн

Vivo X70 Pro+, що вийшов у вересні минулого року, досі актуальний і зараз. 6.78-дюймовий дисплей виконаний за технологією AMOLED та оновлюється із частотою 120 Гц. За продуктивність тут відповідає процесор Snapdragon 888+, а можливості представлені квадрокамерою на 50+8+12+48 МП. При цьому два модулі із додаткових – телеоб’єктиви.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 – Google Pixel 6 Pro

Ціна: біля 35 000 грн

Google Pixel 6 Pro – незвичайний девайс і причин на те кілька. По-перше, він працює під керуванням чистого Android, а оновлення для телефону виходитимуть найближчі 5 років, чим не може похвалитися жоден китайський смартфон. По-друге, камери на 50+48+12 МП тут розташовані горизонтально, а чи не вертикально, як і прийнято. Ну, і по-третє, процесор тут – Google Tensor. Це власна розробка Google, яка не має таких виражених проблем із тротлінгом та перегрівом, як чіпсети Qualcomm та MediaTek.

№3 – Huawei P50 Pro

Ціна: біля 40 000 грн.

Розширений камерофон від Huawei. Він оснащений квадрокамерою на 50+64+13+40 МП, де кожен модуль встановлений не просто для краси. Фотографії виходять з широким динамічним діапазоном, не просідають по різкості та передачі кольору. 6.6-дюймовий дисплей виконаний за технологією та оновлюється із частотою 120 Гц. Як процесор тут задіяний Kirin 9000, а ємність акумулятора становить 4360 мАг. При цьому є підтримка швидкого заряджання 66 Вт.

№2 – iPhone 13 Pro Max

Ціна: біля 50 000 грн.

Цього року купертинівці добряче прокачали камеру. iPhone 13 Pro Max вміє знімати відео з динамічним фокусом, а якість фотографій помітно покращала по всіх напрямках. 12-мегапіксельному тріо складає компанію 3D TOF модуль. Як процесор задіяний новий Apple A15 Bionic, а дисплей оновлюється з частотою 120 Гц.

№1 – Xiaomi 12S Ultra

Ціна: біля 40 000 грн.

Найпродвинутіший камерофон на ринку. Модель оснащена 1-дюймовим сенсором з роздільною здатністю 50 МП, здатні робити фотографії з реалістичними кольорами, високою деталізацією та без проблем із різкістю та контрастністю. Крім цього, під капотом гаджета працює процесор Snapdragon Plus 8 Gen 1, а 6.73-дюймова панель видає зображення в роздільній здатності 2К з частотою оновлення 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.