Google випустила оновлення Chrome 102, в якому закрила серйозну вразливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила нове оновлення свого браузера – Chrome 102. Апдейт містив 32 виправлення безпеки, один з яких закрив критичну вразливість.

Усі 32 «дірки» раніше були виявлені сторонніми дослідниками з кібербезпеки. При цьому критичний недолік, позначений як CVE-2022-1853, ґрунтується на «використанні після звільнення в IndexedDB»

Я припускаю, що зловмисник може створити спеціально розроблений веб-сайт та заволодіти браузером відвідувача, маніпулюючи IndexedDB.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі дефекти, виправлені в Chrome 102, не відносяться до вразливостей «нульового дня». Що цікаво, у випущеному раніше Chrome 101 було виправлено 29 вразливостей і жодна з них також не належала до проблем «нульового дня».

При цьому оновлення доступне на всіх основних платформах – Windows, Mac та Linux.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.