Xiaomi анонсувала бездротові навушники Redmi Buds 4 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi сьогодні опублікувала офіційний тизер перспективної моделі навушників Redmi Buds 4 Pro – новинку представлять 24 травня разом із смартфонами Redmi Note 4 Pro. Втім, деякі подробиці про навушники вже є.

Як пише джерело, Redmi Buds 4 Pro отримають “систему супершумопридушення” – мається на увазі, що для цінової категорії навушників шумозаглушення буде працювати дуже добре. Також обіцяно низькі затримки при передачі звуку і, власне, сам звук рівня Hi-Fi. Окремо йдеться про підтримку кодека LC3 та наявність адаптера Bluetooth 5.3 – такий же очікується у складі Redmi Note 11T Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.