lifecell приєднався до Київстар і Vodafone надавши користувачам безкоштовний інтернет і дзвінки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор lifecell перейняв корисний приклад «Київстару» та впровадив для абонентів безкоштовні послуги. Оператори намагаються підтримувати своїх клієнтів у такі складні часи, адже залишатись на зв’язку вкрай важливо.

Абоненти lifecell зможуть отримати безкоштовні хвилини на дзвінки одразу у 12 країнах Європи. Єдиною умовою стала оплата послуг за останні чотири тижні. Для активації потрібно зареєструватись у мережі, або знаходитись на території країни, в якій ви хочете підключити нову послугу. Послуга доступна в таких країнах, як: Бельгія, Естонія, Латвія, Іспанія, Литва, Молдова, Люксембург, Польща, Словаччина, Румунія, Швеція Франція.

Оператор зазначає, якщо ви навіть оплатили 1 день користування послугами безкоштовні хвилини ви отримуєте 1 добу. Тобто, скільки днів передплаченого зв’язку ви сплатили, скільки днів буде тривати безкоштовна акція. Lifecell підкреслює, що у тарифному плані «Єдиний» послуга не працює з технічних причин. Детальну інформацію ви можете знайти у мобільному додатку «Мій lifecell».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.