Блогер показав, чому фірмовий кабель Apple Thunderbolt 4 Pro коштує $130

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор YouTube-каналу ChargerLAB розібрав новий фірмовий кабель Apple Thunderbolt 4 Pro, який входить до комплекту монітора Studio Display, щоб показати, чому він коштує так дорого.

Apple заявляє, що новий кабель Thunderbolt 4 Pro здатний передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с та заряджати гаджети потужністю до 100 Вт. Окремо аксесуар можна придбати за $129 (1,8 м) або $159 (3 м).

Блогер показав, що під обплітанням знаходиться 19-жильний коаксіальний кабель. Він захищений водонепроникним та пиленепроникним тканим шаром, під яким знаходиться ще один шар із термопластичного еластомеру (TPE) з тонким шаром фольги для захисту. Більшість проводів покрита сріблом та чистою міддю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Внутрішня частина конекторів, захищена чорним твердим пластиком і латунною втулкою, містить кілька компонентів. Одним із найбільш примітних є чіп Intel, який керує з’єднанням Thunderbolt і діє як реконструктор сигналу для зменшення коливань сигналу. Кожен роз’єм містить 24 контакти, покриті золотом.

Автор каналу ChargerLAB зазначив, що кабель Apple Thunderbolt 4 Pro виготовлений з матеріалів преміум-класу, які роблять його міцнішим і менш сприйнятливим до перешкод. На сьогоднішній день це одне з найкращих рішень для підключення моніторів та інших периферійних пристроїв Thunderbolt 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.