Google скасувала найочікуванішу функцію YouTube на iPhone та iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google прибрала згадки про функцію “картинка в картинці” зі свого сайту підтримки YouTube. Про це повідомляється на профільному зарубіжному сайті 9to5Google.

Google почала тестувати функцію «картинка в картинці» на iPhone та iPad майже 10 місяців тому. Спочатку вона в рамках тесту стала доступною всім, а потім лише власникам Premium-підписки. Останнім часом PiP могли використовувати лише ті, хто оплатив передплату та вручну включив цю фішку у тестових налаштуваннях. Проте тепер цей пункт зник.

Згідно з джерелом, Google припиняє тестування PiP, оскільки згадка про неї зникла із сайту youtube.com/new. Раніше компанія писала там, що «картинка в картинці» вийде у реліз на початку квітня. Схоже, що в процесі тестування щось пішло не так.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У користувачів Premium, які раніше вступили в програму тестування, зберігається режим PiP, але в обіцяний реліз він так і не вийшов. Виходить, що тепер Google навіть не називає термінів, коли чекати на цю фішку. Зазначимо, що у додатку YouTube TV функцію PiP було запущено в реліз минулого тижня. Цей факт вселяє надію, що і в додатку YouTube вона все-таки з’явиться в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.