Перераховані моделі Apple iPhone, які у 2022 році вибирати не варто

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість людей доцільнішим вважають покупку iPhone, їх вибір зараз дуже великий. Крім того, вони гарантують якість та славляться довгим терміном експлуатації. Але серед iPhone є моделі, які не слід купувати. Розглянемо недоліки певних моделей.

iPhone SE 2020

Цей гаджет має багато переваг. Серед основних його потужний процесор A13 Bionic, що забезпечує функціонування всіх систем. А ось основний недолік цієї моделі – це слабкий акумулятор, який ще дуже послаблюється з часом.

Якщо протягом дня телефон активно використовувати, його доведеться часто заряджати. Тому час його автономної роботи дуже короткий. Без додаткової зарядки можна використовувати гаджет лише для дзвінків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 8

У 2022 році ця модель вважається застарілою. Вона не підтримує багато сучасних функцій, через можливості камер і основних характеристик, не працюють програми. Гаджет часто видає помилки та збої у роботі.

iPhone XR

Цей гаджет також не є актуальним у 2022 році. Вже наступного року його функціонал остаточно застаріє і не підтримуватиме оновлення. Поки що iPhone XR вже не випускають. Деякі програми працюють дуже погано. Тому нова версія iOS 16 буде для нього не під силу.

У свій час цей гаджет був дуже хорошим, а ось зараз його не бажано купувати. Так як цю модель перестали покращувати.

iPhone X

Колись ця модель була революційним лідером у світі технологій. Але з часом гаджет застарів і зараз за своїм функціоналом має середні показники.

Поки що його показники не відповідають вимогам покупців. Колишні його характеристики, такі як 5,8 дюймів екрану та пам’ять на 3 Гб, на сьогоднішній день не актуальні.

iPhone XS

На сьогоднішній день багато можливостей цього гаджета мають високий рівень. Ми його добре пам’ятаємо та захоплюємося його характеристиками. Але ємність акумулятора всього 2659 мА/год дуже розчаровує. Адже її ледве вистачає на 8 годин без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.