Microsoft показала Windows 11 у стилі дизайну Windows 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З випуском Windows 8 Microsoft відмовилася від підтримки закруглених кутів і прозорого графічного інтерфейсу Aero Glass. Windows 11 вже повернула підтримку закруглених кутів, і схоже, що наступне велике оновлення має надати ефект Aero, як у Windows 7.

Microsoft хоче додати у вікна системи ефект прозорості. Він називається Mica. На даний момент реалізація Mica залишена на розсуд розробників, тому ефект є тільки в певних додатках.

Зважаючи на все, прозорість з’явиться як у звичайних вікнах додатків, так і у спливаючих вікнах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все нові візуальні ефекти з’являться в оновленні Windows 11 версії 22H2, також відомому як Sun Valley 2. Воно має вийти в другій половині 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.