iPhone переміг новий флагманський смартфон Samsung за продуктивністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно представлений Samsung Galaxy S22 Ultra на деяких ринках вийде з найпотужнішим процесором для Android-смартфонів Snapdragon 8 Gen 1. Однак він, як і раніше, не може наблизитися за продуктивністю до чіпсету Apple A15, на якому працює iPhone 13 Pro Max.

Смартфони протестували в бенчмарку Geekbench 5. У тесті брала участь модель Galaxy S22 Ultra з процесором Snapdragon 8 Gen 1. Вона набрала 3433 бали в багатоядерному тесті, а iPhone 13 Pro Max – 4647 балів. В одноядерному тесті iPhone 13 Pro Max набрав 1735 балів, а Galaxy S22 Ultra – 1232.

Це, втім, не означає, що Galaxy S22 Ultra повільно працюватиме і ви це помітите.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.