iPhone 12 mini рекордно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу після виходу iPhone XR ми критикували новинку і не розуміли, кому може підійти “недофлагман”. Але як тільки ціни впали, стало зрозуміло, що це один із найкращих смартфонів Apple. Приблизно так і з iPhone 12 mini – через рік після випуску ставлення до компактного девайсу змінилося.

В усіх авторизованих точках продажу смартфон подешевшав до 3000 тисячі гривень за найменшу конфігурацію пам’яті, до слова, пристрій продають у трьох форматах вбудованого сховища: 64, 128, 256 Гігабайт. Примітно, що впали в ціні усі версії постійної пам’яті. До того, ж щоб збільшити суму знижки при замовленні онлайн можна скорстатись будь-яким зручним кешбеком ( реклами жодних сервісів не буде, лиш порада). В неофіційній роздробі пристрій також втратив в ціні, проте при купівлі такого пристрою ви втрачаєте офіційне гарантійне обслуговування. До слова, найдешевший цінник, який можна знайти на українському ринку, згідно аналітичного ресурсу e-katalog 17 799 гривень на 17.11.2021.

Тут ми хвалимо маленький апарат та наводимо аргументи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У чому головна перевага телефону? Звісно ж, у габаритах. Проходьте повз ті, хто купує тільки великі девайси, на яких комфортно дивитися фільми та знімати відео – ви не оціните iPhone 12 mini. Решті ж пристрій має сподобатись: в Apple примудрилися «нашпигувати» крихітний корпус топовим залізом. Екран – топ: тут 5,4-дюймова OLED-матриця з яскравістю до 1200 ніт.

За характеристиками модель практично нічим не відрізняється від iPhone 12 та 12 Pro. Тому до «мініка» варто ставитись як до повноцінного флагмана, але тільки в компактному виконанні. Айфон має потужний чіп A14 Bionic, 4 Гб оперативної пам’яті, підтримує роботу з актуальними версіями iOS.

З камерою все теж нормально – вона тут на рівні інших смартфонів Apple із двома об’єктивами. Все-таки в мобільній фотографії багато що вирішують алгоритм та постобробка, за яку відповідає продуктивний A14 Bionic.

Єдиний серйозний мінус iPhone 12 mini – автономність. Апарат важко протягне до вечора при активному використанні, а в іграх девайс дуже швидко втрачає відсотки заряду. Але так влаштовані всі компактні телефони, нічого не вдієш.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.