Як працюють ігри на найдорожчому Apple MacBook Pro з процесором M1 Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі Luke Miani протестували продуктивність новітньої моделі Apple MacBook Pro у п’яти іграх.

Ведучий Luke Miani перевірив роботу 14-дюймового Apple MacBook Pro (2021) у базовій конфігурації. Він оснащений чіпом M1 Max, 24-ядерним графічним процесором, 32 ГБ оперативної пам’яті, 512 ГБ сховища.

У Final Cut Pro (Render) процесор виявився всього на три секунди швидший за M1 Pro з 16 ГБ ОЗП і на кілька секунд повільніше 16-дюймової версії Pro на M1 Max з 32 ядрами і 64 ГБ оперативної пам’яті. У Final Cut Pro (Export) всі моделі так само мали різницю в результатах лише за кілька секунд. У деяких інших подібних тестах відрив був сильніший: наприклад, у Geekbench Compute він становив 1000 балів між ноутбуками з 16-ядерним, 24-ядерним і 32-ядерним GPU. У всіх випадках MacBook Pro 14″ з 32 ГБ ОЗП та 24 ядрами за результатами виявлявся посередині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З ігор для проведення тестування блогер взяв Shadow of the Tomb Raider, CS:GO, Cities Skylines, Hitman, Civilization VI.

У Shadow of the Tomb Raider Apple MacBook Pro на M1 Max, як не дивно, показав кращу середню продуктивність, ніж 14-дюймовий MacBook Pro з M1 Pro: 77 к/с проти 55 к/с. У той же час у 16-дюймового MacBook Pro на M1 Max це 97 к/с. Зустрічаються у своїй невеликі графічні артефакти.

Гра CS:GO у роздільній здатності 3024×1890 пікселів йшла з вражаючими 97 к/с. А ось у складнішій у графічному плані Cities Skylines частота кадрів у 3К на високих налаштуваннях склала в середньому 30-40 к/с.

Hitman на середньо-високих налаштуваннях і в 3К запускається з FPS близько 60 к/с. Зображення виходить досить чітке, йде все плавно. І це вражає, оскільки MacBook Pro не можна назвати ігровим ноутбуком. Зрештою, Civilization VI йшла з 40 к/с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.