Секрети MIUI 12: як легко очистити все сміття в Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будь-яка операційна система, і мобільна операційка Android тут не є винятком, з часом забивається тимчасовими файлами, залишками не видалених ігр та іншими “недоноски”. При цьому якщо встановлювати різні програми-чистильники, то вони найчастіше тільки погіршують ситуацію.

Ви можете втратити частину потрібних файлів, деякі програми можуть перестати працювати, в цілому нічого хорошого чекати не варто. Але компанія Xiaomi заздалегідь подбала про це і вбудувала можливість очищення системи від сміття. Як же це зробити? Досить зайти в фірмову утиліту “Безпека”, в якій і ховається функція очищення кеша.

Якщо з якоїсь причини ваш додаток “Безпека” відмовляється працювати, або ви не можете знайти цей пункт налаштувань, тобто ще один спосіб. По суті це той же функціонал, тільки з іншим способом доступу до нього. Заходимо в магазин додатків Google Play і встановлюємо безкоштовну утиліту Activity Launcher.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому дана програма має широкий функціонал, тому ми рекомендуємо залишити її, вона нам ще стане в нагоді в майбутнє. У нашому конкретному випадку пишемо в рядку пошуку слово “Сховище” та відповідний рядок налаштувань. Далі заходимо, тиснемо на “Дані кеша” і очищаємо їх. Залежно від часу використання смартфона, обсяг цих файлів може становити від декількох сотень мегабайт до десятків гігабайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.