Прототип Xiaomi 15 із чіпом Snapdragon 8 Gen 4 показали на відео

Схоже, народний бренд вже готується до анонсу наступних флагманів.

Прототип Xiaomi 15 із чіпом Snapdragon 8 Gen 4 показали на відео
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Днями у мережі з’явилася інформація, що Xiaomi отримала ексклюзивні права на випуск першого у світі пристрою з майбутнім чіпом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, а вже сьогодні китайські інсайдери показали відео з тестуванням Xiaomi 15 у AnTuTu.

За словами авторитетного інсайдера Digital Chat Station, перший пристрій на базі Snapdragon 8 Gen 4 вийде в середині жовтня. Йдеться про моделі Xiaomi 15 та 15 Pro.

У короткому ролику, опублікованому в китайській соцмережі Bilibili, видно, що Snapdragon 8 Gen 4 набирає близько 1,77 млн. балів в AnTuTu. Але варто враховувати, що це поки що прототип, релізна версія, швидше за все, виб’є ~2 млн балів. У Geekbench передбачуваний Xiaomi 15 зібрав 2700 та 10 000 балів в одноядерному та багатоядерному тесті.

Джерела повідомляють, що процесор Snapdragon 8 Gen 4 складатиметься з двох суперядер із тактовою частотою від 3,6 до 4 ГГц. Інші подробиці поки що не розкриваються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.