Apple випустить “невбивану» версію годинника Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім скоро Apple представить нові флагманські смарт-годинники – Apple Watch Series 7. Але, як виявилося, паралельно з їх розробкою, компанія щосили готувала абсолютно нову модель «розумних» годинників.

Так, якщо вірити даним інтернет-інсайдерів, вже у 2022 році яблучна компанія представить «невбивані» Apple Watch. Поки що у них немає певної назви, але відмінною їх особливістю повинні стати націленість на любителів екстремального проведення часу, пише Bloomberg.

Також в наступному році Apple анонсує друге покоління доступних годинників Apple Watch SE – в 2021-му їх чекати не варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосовно прийдешніх Apple Watch Series 7, то їх головною особливістю повинен стати збільшений дисплей. За рахунок цього розміри годин збільшаться до 41 і 45 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.