iPhone 13 розпізнаватиме власника в масці і навіть в запітнілих окулярах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інсайдерською інформацією, в iPhone 13 буде додана можливість розпізнавання осіб в масках і окулярах. В Apple вирішили провести апгрейд існуючих можливостей Face ID, тому що багато користувачів в період пандемії стикаються з блокуванням своїх айфонів через те, що система просто не може їх розпізнати в масках і блокує телефон. Раніше, для вирішення цієї проблеми була додана можливість розблокування через Apple Watch.

Джерело повідомляє, що цю інформацію надав відомий авторитетний інсайдер Джон Проссер. За його словами, для тестування нових функцій співробітники компанії надягають маски і навіть окуляри і намагаються пройти перевірку в Face ID. Але перед етм необхідно зареєструватися в айфоне без них.

Відзначається, що проблема з розпізнаванням осіб вирішується не за допомогою оновлення ПЗ для Face ID, а за допомогою оновленої версії датчиків особи. За словами Проссером, інструментом для вирішення цієї проблеми став чохол для iPhone 13, прототип якого зараз використовується на випробовуваних «дванадцятьох» айфонах. У ці чохли впроваджені датчики з новою моделлю сканування особи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що система успішно пройшла випробування, аутентифікує особи в масках і окулярах, а при необхідності розблокує айфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.