У WhatsApp скоро з’явиться довгоочікувана функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бета-версії WhatsApp для iOS виявили можливість одночасної роботи програми на різних пристроях. Повідомляється, що месенджер нарешті можна буде нативної запустити на iPad без необхідності підключення веб-версії.

Автори сайту WABetaInfo відзначають, що користувачі зможуть одночасно до чотирьох гаджетів до свого облікового запису. Крім цього, в додатку було виявлено згадку нативной версії для планшетів iPad.

Бета-версія WhatsApp для iPad ще не вийшло. Ймовірно, вона з’явиться найближчим часом і буде доступна всім учасникам програми тестування. Також повідомляється, що в розробці знаходиться версія для планшетів на Android. Чекаєте нову функцію?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.