За допомогою першого ноутбука Realme можна буде управляти смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі продовжують з’являтися все нові подробиці про перший ноутбуці китайського бренду Realme. На цей раз інсайдери повідомили про те, що прямо з нього можна буде управляти смартфоном.

Відомо, що підключення до смартфону буде здійснюватися за допомогою опції, схожою з Huawei Share і Microsoft Your Phone. Однак варто зазначити, що у цій функції є істотне обмеження – управляти можна лише смартфонами Realme, і то не всіма. Крім контролювання смартфона дана можливість дозволить швидко передавати документи з пристрою. Називатися нова функціональність буде PC Connect.

Декілька днів раніше стало відомо , коли компанія нарешті анонсує Realme Book. Як з’ясувалося, відбудеться відповідний захід вже 18 серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.