Samsung Galaxy Buds 2 розпакували до презентації (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гарнітура вже не раз світилася в звітах інсайдерів, але далі всіх просунувся автор YouTube-каналу The Mobile Central. Майже за тиждень до презентації він розпакував майбутню новинку, продемонструвавши крупним планом її дизайн і комплектацію.

У коробці, крім самих навушників, лежать кабель USB Type-A / Type-C, кілька додаткових змінних насадок і документація. Зарядний кейс пристрою можна порівняти з розмірами аксесуарів для моделей Buds Live, хоча його дизайн більше нагадує Buds Pro. На упаковці вказано, що гарнітура підтримує функцію активного шумозаглушення, а її автономність становить до 20 годин – ймовірно, ця цифра враховує підзарядку від кейса.

Примірник, який потрапив в руки блогера, має оливковий колір, в який пофарбовані самі навушники і внутрішня частина чохла. Примітно, що при підключенні навушників до смартфону на екрані відображається реальний колір аксесуара. Презентація Galaxy Buds2 відбудеться 11 серпня на заході Galaxy Unpacked, в рамках якого будуть представлені нові смартфони Samsung з гнучким дисплеєм, а також розумні годинник Watch4 і Watch4 Classic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.