Магнітні зарядки realme MagDart показали на перших зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за чутками про розробку зарядок realme з магнітним кріпленням в мережі з’явилися рендери з їх зображенням. Інсайдери продемонстрували відразу дві передбачувані новинки компанії під брендом MagDart: компактну «шайбу» для смартфонів і більшу док-станцію з високою вихідною потужністю.

За наявною інформацією, перший аксесуар зможе забезпечити на виході до 15 Вт. Нижня частина пристрою на зображенні, хоч я знаю і, ймовірно, містить набір магнітів для швидкого і надійного кріплення до сумісних моделей смартфонів.

Друга новинка, потужність якої невідома, оснащена вентиляційними отворами в нижній частині, що натякає на використання в її конструкції активної системи охолодження. На бічній стороні корпусу також видно порт USB Type-C для подачі живлення. З чуток, на поверхні зарядної станції можна буде розмістити кілька гаджетів одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що разом з новою серією аксесуарів realme представить і смартфони з підтримкою «магнітної» технології, але коли відбудеться така презентація, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.