Названі характеристики смартфона Samsung Galaxy F42 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готує черговий недорогий смартфон з підтримкою 5G. Модель під позначенням Galaxy F42 5G (каталожний номер SM-E426B) раніше вже отримала сертифікат Wi-Fi, а зараз вона засвітилася в базі галузевої групи Bluetooth SIG. Один сертифікат, виписаний і на Galaxy F42 5G, і на Galaxy A22 5G, Galaxy Buddy і Galaxy Wide 5, говорить про те, що всі ці моделі є клонами Galaxy A22 5G. А раз так, то і характеристики у Galaxy F42 5G будуть такі ж, як у Galaxy A22 5G.

bluetoothsig_large.JPG (31 KB)

Це означає, що Galaxy F42 5G отримає екран IPS діагоналлю 6,6 дюйма з кадровою частотою 90 Гц, потрійну камеру з основним датчиком дозволом 48 Мп, 4-8 ГБ ОЗП і 64-128 ГБ флеш-пам’яті, SoC MediaTek Dimensity 700 і акумулятор ємністю 5000 мА · год. Втім, за частиною пам’яті і ємності акумуляторної батареї можуть бути відмінності. Наприклад, в Galaxy F42 5G може з’явитися елемент живлення ємністю 6000 або навіть 7000 мА · год. А ось в наявності Android 11 з коробки можна не сумніватися.

Джерело: ixbt.com

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.