Експерти назвали головні особливості iPhone 13

Гаджет отримає рекордну пам'ять на терабайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися підтверджені дані про смартфон iPhone 13. Відзначається, що девайс обзаведеться рекордною пам’яттю, розмір якої складе терабайт. Журналісти посилаються на звіт аналітика Wedbush ДеніелиАйвз (Daniel Ives), в якому підтверджується, що смартфони серії iPhone 13 матимуть версію з накопичувачем місткістю один терабайт, повідомляє видання BGR.

iPhone 13 стане відрізнятися камерою з лідару. Її також отримають всі апарати майбутньої серії, в тому числі більш бюджетний iPhone 13 mini.

Влітку наступного року компанія Apple повинна представити смарт-окуляри змішаної реальності. На 2024 рік у купертинівців запланована презентація проекту безпілотного електрокара Apple Car.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується актуальних iPhone 12, то ці пристрої наділені обсягом пам’яті 512 гігабайт. Лідари мають тільки топові моделі iPhone 12 Pro і 12 Pro Max.

Про накопичувачі рекордного обсягу в нових смартфонах компанії Apple з’явилася інформація ще в жовтні минулого року. Про це повідомив популярний блогер Джон Проссер. На його думку, таке рішення купертинівцев є цілком логічним, оскільки запити користувачів постійно зростають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.