iPad Mini 6 може розчарувати покупців, які сподіваються отримати абсолютно новий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами перевіреного аналітика Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), Apple планує випустити iPad mini шостого покоління в другій половині цього року.

У записці, пов’язаної з випуском 8-дюймового складного iPhone в 2023 році , Мінг-Чі Куо сказав, що глобальні зміни допомогли зростанню продажів iPad, а недавно випущені моделі iPad Pro з екранами діагоналлю 11 і 12,9 дюйма, як очікується, будуть сприяти росту продажів. Крім того, Куо сказав, що новий iPad mini в другій половині цього року буде сприяти подальшому розвитку бізнесу.

Мінг-Чі Куо і DigiTimes раніше заявляли, що новий iPad mini вийде на ринок в першій половині цього року. Можливо, через обмеження поставок новий недорогий iPad тепер був відкладений до другої половини 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що новий iPad mini-матиме 8,4-дюймовий дисплей з більш тонкими рамками і як і раніше буде мати кнопку Home з Touch ID і порт Lightning. Новий iPad може розчарувати покупців, які сподіваються отримати абсолютно новий дизайн.

У більш довгостроковій перспективі, за словами Куо, Apple працює над iPad mini з міні-світлодіодним дисплеєм, який недавно дебютував в 12,9-дюймовому iPad Pro. У порівнянні з нинішніми РК-дисплеями, mini-LED в iPad mini допоможе забезпечити більш насичений чорний колір, забезпечуючи при цьому поліпшену контрастність і HDR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.