Стала відома вартість Xiaomi Mi 11 Lite в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з європейських інтернет-магазинів поспішив додати в свій каталог смартфон Xiaomi Mi 11 Lite, завдяки чому ми вже знаємо, скільки буде коштувати ця поки що не представлена ​​офіційно модель. Отже, за версію з 6 ГБ ОЗП і 128 ГБ флеш-пам’яті в чорному кольорі просять майже 410 євро, в Україні даний смартфон буде коштувати в районі 13 000 гривень. Так що на зовсім вже низьку вартість бюджетного флагмана Xiaomi європейцям розраховувати не варто, а ось в Китаї Mi 11 Lite традиційно буде доступніше.

З чуток, Mi 11 Lite стане першою моделлю на платформі Qualcomm Snapdragon 775G. У плані дизайну він схожий на Xiaomi Mi 11, але отримав плоский екран – з панеллю AMOLED і кадровою частотою 90 Гц. Ємність акумуляторної батареї пристрою – 4150 мА · год, а в основній камері застосовуються датчики дозволом 64, 8 і 5 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.