OnePlus призупиняє оновлення OnePlus 7 і 7T до Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник смартфонів OnePlus вже встиг представити новітню версію мобільної операційної системи Android 11 для моделей OnePlus 8. До кінця року перехід на актуальну прошивку повинен був завершитися і для власників OnePlus 7 і 7T, але представники компанії відклали реліз і пояснили причини перенесення. 

На офіційному форумі OnePlus технічні фахівці компанії відзначили, що при оновленні OnePlus 7 і 7T на Android 11 виникає проблема з дешифруванням і зберігаються на пристрої даних. Розробники змушені виправити цю проблему, на що буде потрібно час. В результаті Android 11 для зазначених пристроїв буде представлений пізніше, але точну дату виходу прошивки OnePlus не розкриває.

Крім того, OnePlus зазначила, що активно співпрацює з командою фахівців Qualcomm для оперативного вирішення проблеми. За попередньою інформацією, на її рішення може піти близько тижня. Якщо все піде за планом, OnePlus 7 і 7T, згідно з раніше опублікованою офіційно дорожній карті, зможуть перейти на закриту бета-версію Android 11 до кінця місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.