ZTE випустила більш доступного конкурента Redmi Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за презентацією Redmi Watch свої розумні годинник показала компанія ZTE. Вони схожі зовні на конкурента, проте довше працюють на одному заряді, а коштують менше.

Як і Redmi Watch, нові ZTE Watch Live виконані в квадратному корпусі, але дисплей має трохи меншу діагональ – 1,3 дюйма, і більш низький дозвіл – 240х240 пікселів. Для кастомізації передбачені різні варіанти циферблатів. Самі годинник пропонується тільки в одному кольорі – чорному, зате ремінці з силікагелю бувають різних кольорів, в тому числі яскравого оранжевого і синього.

Годинники вміють вимірювати пульс і рівень кисню в крові, а також моніторити якість сну і відстежувати виконання фізичних вправ під час заняття спортом. При підключенні до смартфону пристрій може відображати входять повідомлення і дзвінки. Крім того, підтримується дистанційне керування камерою і відтворенням музики. Для синхронізації використовується Bluetooth 4.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При розмірах 40,6 x 34,6 x 10,8 мм пристрій важить 35,7 грама. Корпус пило і водонепроникний і відповідає стандарту IP68.

У продаж ZTE Watch Live надійдуть 3 грудня за ціною $ 35.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.