Можливості камери iPhone 12 показали в креативному відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ролику два ентузіасти створюють незвичайні кадри для відео з підручних речей. Вони використовують повітряні кульки з водою, пляшки з олією всередині і гірлянди для нічних шоу. Виходить красиво.

За словами експериментаторів, всі досліди можна повторити вдома за допомогою iPhone 12 – для запису використовуються різні режими, щоб показати можливості смартфона. Так, в ролику продемонстровано дію режиму сповільненої зйомки, Dolby Vision HDR і нічний режим. Редагували кадри в стандартному додатку Фото і в iMovie.

До речі, нещодавно на сайті DxOMark опублікували результати тестування камер двох нових смартфонів – iPhone 12 Pro і 12 Pro Max. Перший отримав оцінку в 128 балів, такий же результат у Xiaomi Mi 10 Pro. Другий айфон отримав камеру трохи кращу, тому оцінка вища – 130 балів. Йому не вистачило двох балів до Huawei P40 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.