iPhone 12 Pro показав не рекордний результат в DxOMark

Батарея iPhone 12 Pro Max виявилася гіршою ніж акумулятор iPhone 11 Pro Max
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відома компанія-тестувальник девайсів DxOMark опублікувала оцінку камери нового флагманського iPhone 12 Pro. Нова модель пропонує деякі покращення у порівнянні з попередньою, але їх не можна назвати критичними – оцінка виявилась відповідною, вона зросла лише на 4 бали у порівнянні з iPhone 11 Pro. 

iPhone 12 Pro показав загальний результат 128 балів, що дало моделі четверте місце в загальному рейтингу – вона набрала такий самий результат, як Xiaomi Mi 10 Pro, та на 1 бал менше, ніж Huawei P40 Pro. Нагадаємо, що iPhone 12 Pro оснащений основною потрійною камерою, яка включає основний сенсор на 12 МП з апертурою f/1.6 та оптичною стабілізацією, ультраширокий сенсор на 12 МП з апертурою f/2.4 та телефото сенсор на 12 МП з апертурою f/2.0 та оптичною стабілізацією. Також у склад основного модуля входить сенсор LiDAR. 

Згідно з висновками DxOMark, модель непогано показала себе в плані автофокусу, кольоропередачі та деталізації. Знімки в нічний час також виходять непоганими, динамічний діапазон, на жаль, не вражає, як і телефото сенсор. Ультраширокий модуль непоганий, але деталізація дещо відстає від інших флагманів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.