Lenovo представила дешевий смартфон K12 Note з величезним акумулятором на 5000 мАг і камерою на 48 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo випустила смартфон Lenovo K12 Note. Ще до офіційного анонсу модель називали оновленою версією Moto G9 Play від Motorola. Пристрій працює на Snapdragon 662 і має дисплей HD +, потрійний блок камер і ємний акумулятор.

Смартфон оснащений 6,5-дюймовим екраном на базі IPS-матриці з роздільною здатністю 720 x 1600 пікселів. В U-подібному вирізі захована 8-мегапіксельна фронтальна камера. Квадратний модуль на тильній стороні телефону містить основний сенсор на 48 Мп, макрооб’єктив на 2 Мп і 2-мегапіксельний датчик глибини. Нижче розташувався сканер відбитка пальця. Спеціальна кнопка на правій стороні корпусу призначена для виклику голосового помічника Google Assistant. Є 3,5-міліметровий аудіороз’єм.

Пристрій на операційній системі Android 10 отримав 4 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Батарея ємністю 5000 мА * год працює з технологією швидкої зарядки потужністю 15 Вт. Апарат підтримує 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo K12 Note дебютував в Саудівській Аравії за ціною близько 160 доларів близько 4 519 гривень за поточним курсом. Потенційним користувачам пропонується два колірних рішення: Sapphire Blue і Forest Green. Про терміни появи смартфона на інших ринках виробник поки не повідомляє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.