LG Q52 офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG презентувала наступника бюджетної моделі LG Q51, який отримав очікувану назву LG Q52. Однією з головних особливостей смартфон є наявність стандарту захисту MIL-STD-810G, що, на перший погляд, не особливо можна пов’язати з його дизайном, адже смартфон не виглядає міцним. Задня панель виконана з пластику, який має матове покриття, завдяки чому погано збирає відбитки пальців. 

Модель оснащена IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та діагоналлю 6.6 дюйма. У верхній частині по центру врізана фронтальна камера роздільною здатністю 13 МП. Основна квадрокамера складається з головного сенсора на 48 МП, ультраширокого на 8 МП, макро на 2 МП та датчика глибини на 2 МП. 

За роботу моделі відповідальний бюджетний чіпсет MediaTek Helio P35, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 64 ГБ. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4000 мАг. У моделі є боковий сканер відбитків пальців, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC для безконтактної оплати, USB-C та мініджек 3.5 міліметра. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.