Realme представила конкурента AirPods Pro

Realme представила конкурента AirPods Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 7 жовтня, компанія Realme провела захід «Leap To Next Gen», на якому представила дві моделі нових бездротових навушників з активним шумозаглушенням – Buds Air Pro і Buds Wireless Pro.

Realme Buds Air Pro

Buds Air Pro – це перші TWS-навушники компанії з функцією активного шумозаглушення (ANC).

Realme заявляє, що Buds Air Pro забезпечує шумозаглушення до 35 дБ завдяки спеціальним мікрофонів FeedBack і FeedForward, які збирають навколишній шум зовні і всередині вух і генерують оптимальні звукові хвилі для усунення зайвих звуків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, гарнітура може працювати в прозорому режимі, який дозволяє чути навколишній світ.

Realme Buds Air Pro працюють на спеціальному 28-нм чіпі S1 і оснащені поліпшеним ігровим режимом з низькою затримкою в 94 мс. Кожен навушник оснащений 10-мм підсилювачем низьких частот і важить всього 5 гр.

Заявлений час автономної роботи становить 25 годин з вимкненим ANC і до 20 годин при прослуховуванні музики з активним шумозаглушенням. Управління відтворенням – сенсорне.

У комплект входять силіконові насадки в декількох розмірах для пасивного шумозаглушення. Бездротова зарядка кейса в цій моделі відсутня.

Buds Air Pro надійдуть у продаж в Індії з 16 жовтня по ціні в 4999 індійських рупій (~ біля 2000 гривень).

Realme Buds Wireless Pro

Buds Wireless Pro – це бездротові навушники, з’єднані між собою проводом, з функцією активного шумозаглушення і підтримкою кодека LDAC, який дозволяє передавати потокове аудіо через Bluetooth зі швидкістю до 990 Кбіт / с.

Ще одна цікава функція цієї гарнітури – плавне перемикання між двома підключеними пристроями по кнопці.

У кожному навушнику встановлено 13,6-мм драйвер, а затримка в ігровому режимі становить 119 мс.

Батарея ємністю 160 мАг забезпечує до 16 годин відтворення музики з включеним ANC і до 22 годин без нього. Гаджет повністю заряджається за 1,5 години через порт USB-C.

Buds Wireless Pro також надійдуть у продаж в Індії з 16 жовтня по ціні в 3999 індійських рупій (біля 1500 гривень). Про доступність в інших регіонах поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.