Найпопулярніший IPhone минулого року рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple започаткувала новий звичай випускати вхідну модель більш бюджетного сегменту для своїх дорогих флагманських серій смартфонів.

Подробиці

Випущений минулого року iPhone 11 став бестселером, як і бюджетна модель 2018 року — iPhone XR. Проте, зараз смартфон, який продають в авторизованих магазинах з цінником від 28 499 гривень за найменшу конфігурацію пам’яті з 64 ГБ пам’яті, можна купити за 23 499 гривень, а в так званих “сірих” рітейлерів можна придбати ще за приємнішою ціною 19 249 гривень, згідно сервісу “Google Пошук”.

Технічні характеристики:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 11 побудований на основі флагманського процесору від Apple – A13 Bionic,  він ідеально справляється зі всіма повсякденними потреби за рівнем продуктивності, ззаду в нього розташувались дві камери – стандартна і ширококутова – з відмінною якістю зйомки і підтримкою нічної зйомки. Від дорогих Pro-версій його відрізняє тільки LCD-екран і відсутність телеоб’єктива з оптичним зумом.

Однак, 23 499 гривень за телефон досить значна сума. Тому рекомендуємо звернути увагу на більш дешевшу новинку від Apple – iPhone SE 2-покоління. Девайс виконаний у форм-факторі iPhone 8 з 4,7-дюймовим екраном, проте всередині в нього вбудовано той же чип A13 Bionic, а камера не надто поступається iPhone 11.

джерело: itechua.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.