Оновлення Windows зламало роботу VPN: вирішити проблему поки не можна

Оновлення Windows зламало роботу VPN: вирішити проблему поки не можна
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нове оновлення операційної системи Windows викликало неполадки в роботі. Проблеми пов’язані з VPN-сервісами, пише Tom’s Hardware із посиланням на Microsoft.

Розробники повідомили, що пристрої Windows можуть зіткнутися зі збоями VPN-з’єднання. У компанії не уточнили, чи торкнулося це всіх користувачів, чи тільки деяких власників комп’ютерів. Проблема виникла в оновленні безпеки Windows 11 і 10, а також у кількох версіях Windows Server:

  • Windows 11, версія 23H2; Windows 11, версія 22H2, Windows 11, версія 21H2, Windows 10, версія 22H2, Windows 10, версія 21H2;
  • Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008.

У Microsoft не уточнили, що викликало неполадки. Також компанія поки що не може виправити проблему. Помилка усунеться в наступному оновленні. Наразі розробники радять скористатися вбудованим сервісом для вирішення проблем. Також користувачі можуть відкотитись до попередньої версії операційної системи. Однак у такому разі можна втратити виправлення інших багів і дірок у системі безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtomshardware.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.