Snapdragon 8 Gen 4 протестували в AnTuTu

Snapdragon 8 Gen 4 протестували в AnTuTu
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, Qualcomm скоро представить чіпсет Snapdragon 8 Gen 4, і останнім часом цей чіпсет також став частиною млина чуток, завдяки чому стало відомо кілька подробиць про нього, хоча офіційно нічого не було підтверджено і терміни запуску поки невідомі.

Вчора NotebookCheck опублікував AnTuTu-листинг Snapdragon 8 Gen 4 SoC. Чіпсет отримав кодове ім’я Sun і, як стверджується, оснащений 6 продуктивними ядрами з тактовою частотою 2,6 ГГц та 2 ефективними ядрами з тактовою частотою 1,939 ГГц.

На зображенні вище видно, що чіпсет набрав 1769083 бала в бенчмарку AnTuTu. У звіті повідомляється, що Qualcomm може переналаштувати годинник пізніше, щоб стримати тепловиділення. Нещодавно в мережі з’явилися результати Geekbench 6 чіпсету Snapdragon 8 Gen 4, з яких випливало, що майбутній чіпсет запропонує більш високу багатопоточну продуктивність, ніж його попередник Snapdragon 8 Gen 3 SoC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що смартфони Xiaomi 15-ї серії вийдуть першими із цим чіпсетом. Як минулого року Xiaomi оголосила про запуск Xiaomi 14-ї серії з чіпсетом Snapdragon 8 Gen 3 всього через день після запуску чіпсету, те саме має відбутися і цього року. Крім того, смартфон OnePlus 13 також має вийти з цим чіпсетом, а деякі інші пристрої можуть приєднатися до цього списку. Якщо говорити про запуск, то очікується, що Snapdragon 8 Gen 4 з’явиться у жовтні цього року, але нам потрібно зачекати на більш докладну інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.