Телевізори Samsung Mini LED Smart TV з’являться у продажі в наступному році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Світлодіодна технологія використовується в смарт-телевізорах вже багато років, і тепер компанії впроваджують її вдосконалену версію – міні-світлодіодний дисплей. У той час як деякі китайські бренди вже випустили на ринок міні-світлодіодні Smart TV, очікується, що в наступному році Samsung запустить власну лінійку телевізорів.

У Samsung вже є дві лінійки преміальних смарт-телевізорів – QLED і Micro LED. Нові міні-телевізори зі світлодіодним підсвічуванням від південнокорейського гіганта приєднаються до списку моделей преміум-класу. Згідно зі звітом, Samsung Electronics розробляє міні-світлодіодний телевізор, в якому в якості підсвічування використовуються невеликі світлодіоди розміром від 100 до 300 мікрометрів кожен. Коли вони розташовані близько один до одного і використовуються в якості джерела світла, екран може бути якравішим і забезпечує більш чітке зображення.

Повідомляється, що в наступному році компанія планує випустити два мільйони міні-світлодіодних телевізорів. Новинка використовує фільтр QD і міні-світлодіоди, що ставить цю нову лінійку на сходинку вище телевізорів QLED, які вже продає Samsung. Проте, південнокорейська компанія вже продемонструвала топові телевізори Micro LED раніше в цьому році на виставці CES 2020.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.