Новий гнучкий смартфон Motorola Razr дебютує 9 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Motorola презентувала складаний смартфон Razr 2019 з гнучким OLED-екраном, який з’явився у продажі на початку поточного року. Наразі виробник готує оновлену версію цього смартфона. Кодова назва новинки – Odyssey. Інсайдери повідомляють, що комерційна назва гнучкої моделі – Motorola Razr 5G. Сьогодні в мережі з’явився невеличкий тизер, присвячений дебюту новинки, який підтвердив, що презентація відбудеться 9 вересня.

За продуктивність роботи відповідає центральний процесор Snapdragon 765G. Ця платформа підтримує технологію 5G. Інсайдери повідомляють, що об’єм оперативної пам’яті досягне 8 ГБ. Motorola Razr 5G також отримає 48-мегапіксельний об’єктив основної камери. Розподільна здатність фронтального датчика – 20 МП. Довготривалу автономність забезпечує акумулятор ємністю 2845 мАг.

На початку серпня в мережі з’явились перші фотографії нового гнучкого смартфона. Якщо порівнювати його з моделлю першого покоління, то розробники значно збільшили зовнішній дисплей, а також розширили блок основної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.