Nissan показала свій перший електрокроссовер з потужною батареєю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nissan розширила асортимент фірмових електрокарів, представивши кросовер Ariya, особливістю якого став значний запас ходу на одному заряді акумулятора. Компанія розкрила ключові характеристики новинки, продемонструвала її дизайн, а також назвала ціну і дату початку продажів автомобіля в різних регіонах.

З 0 до 96 км / год Nissan Ariya розганяється за 5 секунд, – цей показник відповідає рівню лінійки спорткарів Nissan Z. Компанія планує випускати дві версії кросовера: в одномоторному виконанні потужністю 215 кінських сил і в дводвигуновому e-4ORCE AWD (389 к / с ). Передбачено й два варіанти ємності акумуляторів: 63 і 87 кВт. У максимальній конфігурації запас ходу Ariya складе до 480 кілометрів.

Автомобіль оснащений технологією розпізнавання голосу і передбачає регулярне бездротове оновлення прошивки. Nissan також відзначає можливість інтеграції бортового комп’ютера електрокара з екосистемою розумного будинку під управлінням Amazon Alexa, і сумісність фірмової прошивки ProPilot 2.0 з Apple CarPlay і Android Auto.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна Nissan Ariya в залежності від конфігурації стартує з позначки $ 40 000. У продаж електрокроссовер надійде в середині 2021 року в Японії, а пізніше добереться до ринків США і Канади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.