Великий анонс Xiaomi. Чого чекати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готується до глобального запуску декількох гаджетів, які стануть частиною фірмової екосистеми. Раніше в Мережі вже з’являлося це зображення, а тепер воно було опубліковано на офіційній сторінці Xiaomi в Twitter.

Ми знаємо, що Xiaomi проведе велику презентацію новинок, яка відбудеться в наступну середу, 15 липня. Давайте розберемося, чого варто очікувати. У верхній частині першої двійки присутній прямий натяк на європейський реліз якогось нового скутера або самоката, яких в асортименті компанії досить багато. Сьогодні був представлений ще один.

У другій двійці можна побачити блок основної камери якогось смартфона. Імовірно, мова йде про Redmi 9, хоча це може бути і інший пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другій цифрі 0 присутній прямий натяк на глобальну версію фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5, який повинен бути доступний як з NFC, так і без цього модуля. Другий нуль вказує на прийдешній анонс глобальної версії якогось телевізора або монітора, з огляду на співвідношення його сторін. Також повинна бути представлена ​​глобальна версія приставки Xiaomi Mi TV Stick.

Крім того, на другий двійці знаходиться якась колонка, можливо, портативна, а можливо, розумна Mi Smart Home Hub.

Презентація відбудеться 15 липня о 14:00 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.