Xiaomi випустила унікальну комп’ютерну мишу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готує випуск нової мишки для комп’ютерів XaoAI Mouse. Як випливає з назви, головною особливістю пристрою стане підтримка «розумного» голосового помічника компанії.

З точки зору дизайну компанія не стала придумувати нічого принципово нового. Зовнішній вигляд мишки збігається з Mi Wireless Mouse – монолітний корпус з фізичними кнопками і колесом прокрутки. До них додалася окрема кнопка для виклику голосового помічника. Всередині у XiaoAI Mouse є вбудований мікрофон.

Підключення мишки проводиться через роз’єм USB Type-C, який потрібен для зарядки акумулятора на 750 мАг. Виробник обіцяє, що батареї вистачить на 30 днів. Крім Bluetooth-з’єднання можна використовувати дротове підключення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

XaoAI Mouse стане першою мишкою з голосовим управлінням. Серед функцій заявлена ​​підтримка відкриття різних програм або виконання системних процесів, наприклад виключення комп’ютера.

Гроші на виробництво нової мишки залучаються через краудфандінг. Роздрібна вартість девайса складе 149 юанів, або ~ 565 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.