Бюджетні смартфони Samsung отримають бездротову зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони лінійки Galaxy A для Samsung є дуже важливими. По-перше, сумарні продажі у цій лінійки набагато вищі, ніж у флагманів. По-друге, саме апарати лінійки Galaxy A найчастіше потрапляють в списки найбільш продаваних смартфонів в світі.

Тому Samsung активно розвиває цю лінійку. Зараз деякі моделі Galaxy A мало поступаються аналогічним за вартістю смартфонам Xiaomi або Realme, а в чомусь можуть і перевершувати.

У наступному році в лінійці Galaxy A можуть з’явитися смартфони з технологією, яка недоступна в середньобюджетних моделях більшості брендів. Мова про бездротову зарядку. Джерело стверджує, що зараз Samsung розглядає варіант додавання новому поколінню Galaxy A такої технології. Подробиць поки немає, але і без них зрозуміло, що, якщо бездротова зарядка і з’явиться в цій лінійці, то виключно у старших моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слова, такий досвід у Samsung вже був – можна згадати Galaxy A90 з його флагманської платформою і бездротовою зарядкою. Але наступника ця модель не отримала. У новому поколінні бездротову зарядку можна очікувати в більш доступних смартфонах. Можливо, навіть в Galaxy A52, так як Galaxy A51 і A50 користувалися і користуються величезним попитом.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.