Огляд Samsung Galaxy Note20: характеристики, дата виходу, вартість в Україні

В цій статті зібрали всі деталі, які вже відомі про майбутню новинку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього літа очікується презентація наступного флагмана Samsung Galaxy Note20 – який залишиться таким до анонсу лінійки Galaxy S21 (передбачувана назва) її мають анонсувати вже через рік. В цій статті ми зібрали всі відомості про смартфон і навіть якісні рендери.

Огляд Samsung Galaxy Note20: характеристики, дата виходу, вартість в Україні

Зовнішній вигляд

Рендери опублікувало видання Pigtou спільно з інсайдером Девідом Ковальські. Безумовно, смартфон буде схожий на лінійку Galaxy S20, але фінальний дизайн може змінитися: смартфон все ще знаходиться в стадії розробки.

Але навіть якщо рендери приблизні, зрозуміти загальний дизайн можна: практично плоске фронтальне скло і похилі краї ззаду, виріз для фронтальної камери по центру і великий модуль з основними камерами. Кнопки для керування гучністю і включення розмістять на правій грані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з чуток, цього року представлять два смартфони з діагоналями 6,7 і 6,87 дюйма. Що стосується частоти оновлення, 120 Гц отримає тільки «велика» версія Note20 +.

Характеристики

Наразі достовірної інформації про технічне оснащення немає, однак ми можемо припустити: найновіший флагманський процесор Qualcomm, а це означає, Snapdragon 865 з підтримкою мереж п’ятого покоління 5-G, мінімум 12 ГБ оперативної пам’яті, можливо навіть  буде доступно 16 ГБ і від 128 ГБ вбудованої флеш пам’яті. Акумулятор ємністю близько 5000 мАг.

У країнах, де замість процесорів Qualcomm використовуються чіпи Exynos, буде встановлений новий процесор Exynos 992.

Огляд Samsung Galaxy Note20: характеристики, дата виходу, вартість в Україні

Камера

Швидше за все, смартфон отримає такий же набір модулів, як і флагманський Galaxy S20 Ultra, але без 100-кратного збільшення: в компанії вирішили, що ця опція некорисна і нею мало хто користується. Про це повідомив інсайдер Ice Universe. Але також стало відомо, що вийде Plus-версія смартфону, яка все ж зможе отримати космічний зум, але можливо не 100-кратне зближення, а приблизно ≈ 40-50 кратне відповідно.

Дата виходу

Незважаючи на те, що країни потихеньку відходять від карантину і співробітники повертаються в офіси, розраховувати на фізичну презентацію не варто.

Смартфон анонсують онлайн, як це робитимуть практично всі компанії в цьому році. Анонс відбудеться в середині-кінці серпня.

Огляд Samsung Galaxy Note20: характеристики, дата виходу, вартість в Україні

Вартість пристрою

Одним з важливих, але поки відкритих питань залишається ціна. Справа в тому, що лінійка Galaxy Note традиційно дорожча лінійки Galaxy S20, і скільки будуть коштувати Note20 і Note20 +, поки можна лише гадати. Але точно не менше 37 тисяч гривень за аналогією з Galaxy S20 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.