Новини України та Світу

YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

Share
Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення про лазню за спам, обман чи шахрайство, причому про проблеми повідомляють з усього світу — з США, Європи та Азії.

Детальніше

Після блокування облікового запису користувачі позбавляються доступу до всіх сервісів YouTube, у тому числі платних YouTube Premium, YouTube TV та YouTube Music. Вони не можуть дивитися відео, слухати музику, залишати коментарі та викладати власний контент, при цьому вони мають доступ до всіх інших сервісів Google.

Це блокування помилкове, що вже визнали в Google. Під неї потрапили навіть користувачі, які не викладали відео і навіть не відкривали канали. В даний час розробники намагаються розібратися, чим була викликана проблема, після чого вони планують розблокувати забанені акаунти. Раніше з’явилася дезінформація, нібито блокували російські акаунти за використання VPN. Співробітники підтримки YouTube це спростували.

«Наші команди продовжують працювати над відновленням усіх віддалених каналів та вашого доступу до платних передплат (YouTube TV, YouTube Premium, YouTube Music). Ми дуже шкодуємо про цю помилку з нашого боку і повідомимо вас, коли все буде виправлено. Якщо ваш канал був неправильно видалений та відновлений, ви можете помітити, що частина контенту, наприклад, плейлисти, може бути відсутнім. Не хвилюйтеся — це лише затримка, і весь ваш контент незабаром буде відновлено.»

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Три топові моделі Galaxy від Samsung перестали працювати після оновлення

    Користувачі кількох моделей Samsung Galaxy масово скаржаться в мережі на те, що пристрої вийшли з…

    04.10.2024

    Microsoft запатентувала смартфон із 360-градусним обертанням екрану

    Microsoft запатентувала доладний смартфон з 360-градусним обертанням екрана, який може трансформуватися в смартфон, планшет або…

    04.10.2024

    Samsung випустить One UI 7 пізніше, ніж планувалося

    Після багатьох чуток і витоків Samsung нарешті розкрила терміни виходу бета-версії One UI 7 для…

    04.10.2024

    Apple представила нову версію iOS 18.0.1

    Apple випустила оновлення iOS 18.0.1, яке містить важливі виправлення помилок та оновлення системи безпеки для…

    04.10.2024

    Двоє китайців отримали тюремний термін за шахрайство з iPhone на суму $2,5 млн

    У США двох громадян Китаю засудили до ув'язнення за шахрайство щодо Apple. Хаотянь Сунь та…

    04.10.2024

    iPhone SE першим отримає фірмовий 5G-модем від Apple

    Цей бюджетний смартфон обіцяє значні зміни, порівняно з поточною моделлю. Зовні новий iPhone SE 4…

    04.10.2024