Новини України та Світу

У США почав працювати новий сервіс Starlink

Share
Час читання: < 1 хв.

SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє здійснювати мобільний зв’язок через супутники.

Деякі жителі США вже можуть використовувати DTC сервіс від SpaceX, повідомив користувач Reddit ommmyyyy. Він розповів, що на його iPhone назва оператора змінилася на Satellite, і він зміг відправити SMS.

SpaceX поки що не оголосила про початок бета-тестування. Фахівці вважають, що ранній запуск DTC стосується небагатьох користувачів, і сервіс ще не готовий до масового використання.

Мета SpaceX – повністю вирішити проблему “сліпих зон”, де стільниковий зв’язок працює погано або відсутній зовсім. “Це може стати величезним кроком до майбутнього”, – зазначили журналісти PhoneArena.

На початку осені SpaceX представила плани із запуску сервісу Direct To Cell (DTC), який забезпечуватиме зв’язок між телефонами та супутниками Starlink. Спочатку сервіс буде доступний лише для абонентів T-Mobile, однак у майбутньому він працюватиме з усіма американськими операторами.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024

    Британець замість iPhone 16 Pro отримав від Apple два блокноти

    У Великобританії чоловік замовив на офіційному сайті компанії Apple новий iPhone 16 Pro, але в…

    30.09.2024

    Microsoft випустила для ознайомлення безкоштовні версії Windows 11

    Компанія Microsoft представила безкоштовні ознайомчі версії Windows 11 перед виходом великого оновлення 24H2. Як правило,…

    30.09.2024

    Новий MacBook Pro на базі M4 отримає вдвічі більше ОЗП

    Авторитетний інсайдер під ніком ShrimpApplePro поділився у сервісі мікроблогів X фотографією упаковки базового 14-дюймового MacBook…

    30.09.2024