Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

Час читання: < 1 хв.
Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6 за місяць до передбачуваної презентації. Дані підтверджують попередні інсайди щодо цього девайсу.

Реклама

Згідно з Geekbench 6, Galaxy Z Fold6 з номером моделі SM-F956U працює на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 з 12 ГБ оперативної пам’яті. Цікаво, що пристрій отримав оцінку трохи нижче за середній смартфон на такому ж чіпі. Швидше за все, це обумовлено передсерійним зразком девайсу, який під тести не адаптований.

Зараз читають  Samsung Galaxy Buds 3 Pro розчарують шанувальників зміною фірмового дизайну

За даними інсайдерів, Samsung готує відразу три моделі Fold – базовий Galaxy Z Fold6, топовий Galaxy Z Fold6 Ultra зі слотом під стілус і потужнішими камерами, а також недорогий Galaxy Z Fold6 FE.

Очікується, що південнокорейський бренд проведе масштабну презентацію Galaxy Unpacked вже 10 липня. Головними новинками івента стануть Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 та Galaxy Ring.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.